Франция

Париж! Романтиката, стила и изяществото на една световна столица!
Вашата оценка
5 дни / 4 нощувки

Транспорт: Самолет

Маршрут: София - Париж - Версай - Дисниленд - София

Дати на отпътуване:
13.08.2024 г.,   09.10.2024 г.
Цена от: 1620 лв.
Програма
Допълнителна информация
1-ви ден, София - Париж
Полет София - Париж в 07.10 ч. с авиокомпания BULGARIA AIR Кацане в Париж в 09.10 ч. Трансфер от летището и начало на панорамната автобусна обиколка на Париж /продълж. 3 ч./, която включва всички забележителности на града: Катедралата Нотр Дам, Латинския квартал със Сорбоната, Пантеона, Люксембургската градина, площад Конкорд, Мадлената, Гранд Опера, площад Вандом, Лувъра, Шан-з-елизе, Триумфалната арка, 16-ти район, площад Трокадеро. Настаняване в хотел IBIS PARIS LA DEFENSE ЕSPLANADE 3* или подобен/ за дата 01.04.24 - хотел NOVOTEL PARIS LA DEFENSE ЕSPLANADE 4*. Разходка с водача на групата из квартал Дефанс. Възможност за закупуване на билети за градския транспорт. Отиване до Айфеловата кула за туристите, желаещи да се качат. Нощувка.
Забележка: Придвижването в рамките на Париж е с градски транспорт – изключение прави включения в пакетната цена трансфер летище - хотел - летище, както и панорамната автобусна обиколка.

2-ри ден, Париж
Закуска. Придружени от вашия екскурзовод - предстои разходка в артистичния Монмартр, а след това следва посещение на Лувър. Разходка с корабче по р. Сена - различната гледна точка на Париж. Нощувка.

3-ти ден, Париж - Версай
Закуска. Полудневна екскурзия до Версай - най-голямата кралска резиденция, построена от Луи ХІV. Придвижването е с обществен транспорт. Тук ще се потопим в кралски блясък и разкош. Ще се разходим в градините и предградието. Следобед връщане в Париж. Свободно време. Разходка по Шан-з-елизе - най-известното авеню в света. Нощувка.

4-ти ден, Дисниленд
Закуска. Ден, посветен на най-големия увеселителен парк в Европа–Дисниленд. Тук е мястото, където всички се чувстват като деца и забавлението е свързано с много адреналин. Придвижването e с обществен транспорт. За останалите свободно време за посещение на Музeя Орсе – другата колекция от произведения на изкуството със световна значимост. Нощувка.

5-ти ден, Париж - София
Закуска. Трансфер до летището. Полет Париж – София в 10.15 ч. Кацане на аерогара София в 14.00 ч.