Коледа

Предколедна Виена (с полет от София) 15.12.2019г.
Вашата оценка
5 дни / 4 нощувки

Транспорт: Самолет

Маршрут: София - Виена - София

Дати на отпътуване:
15.12.2019 г.
Цена от: 998 лв.
Програма
Хотели по програмата
Допълнителна информация
1-ви ден
Полет от София за Виена с автрийските авиолинии в 13:30ч. Кацане в 14:10ч. Трансфер и настаняване в хотел Beim Theresianum*** или подобен. Свободно време. Нощувка.

2-ти ден
Закуска. Пешеходна обиколка на централната част на Виена, наричана „Вътрешен град“, с местен екскурзовод на български език – двореца Хофбург бивша резиденция на Хабсбургите, църквата Св. Михаил, улица Грабен с Чумната колона, църквата Св. Петър, катедралата Св. Стефан, търговската Кертнерщрасе и др. Следобед свободно време за пазар. Нощувка.

3-ти ден
Закуска. Посещение на лятната резиденция на Хабсбургската династия – Шьонбрун. Свободно време за разходка в парка и разглеждане на коледния базар пред двореца. По желание вечерта посещение на коледен концерт с класическа музика (заплаща се допълнително). Нощувка.

4-ти ден
Закуска. По желание екскурзия (заплаща се допълнително) до Кремс и Мелк – две живописни градчета на брега на р. Дунав западно от Виена или свободно време за самостоятелно разглеждане на някои от известните виенски музеи – Музея на изящните изкуства, Природо-историческия музей, Съкровищницата на Хабсбургите, двореца Хофбург и др. Привечер посещение на увеселителния парк Пратер, където се намира един от символите на града - прочутото Виенско колело. Нощувка.

5-ти ден
Закуска. Свободно време и програма по интереси. Около обяд трансфер до летището. Полет за София в 15:15ч. Пристигане в 17:50ч.