Великден

Париж - един безкраен празник: 4 дневна екскурзия със самолет за Великден 2019
Вашата оценка
4 дни / 3 нощувки

Транспорт: Самолет

Маршрут: София - Париж - София

Дати на отпътуване:
26.04.2019 г.
Цена от: 988 лв.
Програма
Хотели по програмата
Допълнителна информация
Всеки от нас идва с определена нагласа в „Града на светлината“ и с програма максимум за посещение на забележителности и музеи, а времето никога не стига! Най - емблематичните от тях не се пропускат и са първи в списъка ни: Айфеловата кула, Лувъра, Катедралата Нотр-Дам, Латинския квартал, Монмартр и Сакре Кьор, Мостовете и кейовете на Сена, Триумфалната арка, най - известният булевард „Шанз Елизе“ и, разбира се, ДИСНИЛЕНД – атракция за малки и големи!

  • 26.04.2019 - 29.04.2019 - Потвърдено пътуване! Места на запитване

1 ден – Париж
Полет за Париж от Терминал 2 в 7.10 ч. от София с България Ер. Посрещане на летище Шарл де Гол в 9.10 ч. местно време /полетът продължава три часа/ и трансфер до центъра на града. Панорамна обиколка на Париж с автобус и екскурзовод на български език: площад Конкорд, Парламента, Операта, Мадлената, Кметството, Катедралата Нотр Дам, Латинския квартал, Сената, Сорбоната, Пантеона, Люксембургската градина, модерния квартал Дефанс с новата Арка. Разходка до хълма Монмартр, фотопауза на катедралата Сакре Кьор и на площада на художниците Тертр. Настаняване в хотел с удобна локация в близост до спирка на метростанция. Свободно време. Нощувка.

2 ден – Париж
Закуска.
Разглеждането на Париж продължава с пешеходна обиколка и екскурзовод /използва се градски транспорт/ в Сите: Катедралата Нотр Дам, Съдебната палата. Разходка с корабче по река Сена /по желание срещу допълнително заплащане/. Изкачване на Айфеловата кула. Връщане в хотела. Нощувка.

3 ден – Версай, Дисниленд
Закуска.
По желание срещу допълнително заплащане:
  • посещение на Версайския дворец и неговите градини
или по желание срещу допълнително заплащане:
  • незабравими мигове в увеселителния парк Дисниленд /транспорт с регионално метро от центъра/.
Следобед: Свободно време за посещение на музеи: Лувъра, Орсе и др. по избор.
Нощувка.

4 ден – полет за София
Закуска.
8.00 ч. отпътуване за летището. Полет в 10.10 ч. Пристигане на летище София Терминал 2 в 13.50 ч. местно време.